Соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ не зупиняється ані на день у своїй діяльності. За рік існування проєкту вже зібрано 4 300 000 грн на 49 доставок крові (одна доставка – до тисячі врятованих життів) та понад 2,7 тисячі засобів тактичної медицини. Проєкт продовжує свою місію в партнерстві з громадськими організаціями «ДонорUA», «Агенти крові» та «Госпітальєри» заради збереження життів тих, хто  захищає  нашу  країну в найгарячіших точках. 

У проєкті вже понад 30 партнерів – серед них ілюстратори, бренди, магазини, організатори виставок і навіть футбольний клуб. Ініціатива за рік дозволила підтримати український бізнес та арт на 10 мільйонів.

Червень цьогоріч  випробовував українців на міцність новими життєвими викликами,  але благодійна ініціатива «Ми однієї крові» не припинялась жодної миті. Проєкт патріотичного мерчу продовжив перераховувати донати на порятунок життів наших захисників завдяки всім небайдужим, хто замовляв стильні футболки чи шопери із влучними малюнками та слоганами. 

Виручені в червні 300 000 грн перераховані трьом громадським організаціям «ДонорUA», «Агенти крові» та «Госпітальєри» на доставку крові в гарячі точки, закупівлю кровоспинних засобів для українських захисників і допомогу парамедикам, які працюють у зоні бойових дій. Червневий транш  витрачено на придбання:

  • 100 кровоспинних турнікетів, 
  • 100 компресійних бандажів, 
  • 100 ножиць тактичних,
  • 100 оклюзійних пов’язок HyFin 
  • та на 3 доставки крові в гарячі точки.
Не зупиняє своєї роботи і програма «Ми однієї крові» з підтримки донорства в Україні. В умовах війни багато людей потребують невідкладної медичної допомоги та переливання крові. Чимало поранених військовослужбовців та мирних жителів, втрачають кров через травми та важкі операції. І саме тоді донація крові може стати вирішальним фактором у порятунку їхнього життя. Тому ініціатива проєкту допомагає створити унікальне донорське ком’юніті. Завдяки проєкту вже 1279 донорів стали героями, які дарують життя іншим людям. 

Приєднатися до благодійної справи дуже легко – поцікавитися, де у вашому населеному пункті приймають кров, або натиснувши на каталог продукції на сайті lifesavingmerch.com.ua. Приємним бонусом після замовлення оригінального мерчу стане доставка коштом логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні. Донорам надається 25 % знижка на мерч. Саме ваше замовлення або донація може врятувати чиєсь життя!

Не забувайте, що благодійність та донорство під час війни в Україні – це прояв людяності, солідарності та сили, які допомагають нам пережити важкі часи та наближати перемогу.