Соціальний проєкт «Ми однієї крові», за ініціативи ПУМБ, продовжує свою місію з порятунку життя цивільних та військових у гарячих точках нашої України, доставляючи кров у прифронтову зону, передаючи кровоспинні засоби українським захисникам та обладнання для «швидких», на яких парамедики рятують життя наших воїнів. Наприкінці липня вже перераховано 4 600 000 гривень до громадських організацій «ДонорUA», «Агенти крові» та «Госпітальєри».

Липень, хоч і традиційно асоціюється з відпочинком та відпустками, абсолютно не позбавив українців бажання брати активну участь у важливих справах у житті України. А отже, ні на мить не призупинив рух соціального проєкту «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ. Завдяки підтримці небайдужих українців, які відгукувалися на ідею ініціаторів – замовляти патріотичний мерч і в такий спосіб рятувати життя тих, хто захищає нашу свободу, за липень було зібрано 300 тисяч гривень. А загальна сума зборів за весь час існування проєкту становить 4 600 000 гривень.

Липневі кошти були перераховані до трьох партнерських громадських організацій «ДонорUA», «Агенти крові» та «Госпітальєри» на забезпечення доставки компонентів крові до гарячих точок, придбання кровоспинних засобів для українських захисників та парамедиків, що перебувають у зоні бойових дій. Зокрема, придбані такі високоефективні медичні засоби, як-от: 90 кровоспинних турнікетів, 136 оклюзійних наліпок «Halo», а також здійснено 3 доставки крові до гарячих точок, які врятують тисячі життів.

Наші співвітчизники не лише продовжують замовляти патріотичний мерч, що символізує нашу підтримку захисникам України, нашу єдність та національну ідентичність, але й приєднуються до проєкту як донори. Бути донором означає забезпечити важливий ресурс, який допомагає лікарям рятувати життя. Під час війни потреби у крові значно збільшуються. Воїни, які виборюють майбутнє та свободу нашої країни, зазнають великих випробувань та ризикують життям кожен день. Донація крові може допомогти їм відновитися після поранень чи навіть врятувати життя в критичний момент. Наразі кількість донорів сягнула 1375 осіб.

Тож якщо ви ще не стали донором або фанатом стильного патріотичного мерчу, який рятує тисячі життів, підтримує українських виробників та митців, неодмінно зробіть це. Відвідайте сайт lifesavingmerch.com.ua. Це займе всього один клік. До того ж вас потішить можливість доставки вашого замовлення коштом логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні. 

Нагадуємо: 50 % вартості кожної одиниці мерчу або аксесуарів з асортименту lifesavingmerch.com.ua перераховується трьом громадським організаціям «ДонорUA», «Агенти крові» та «Госпітальєри».