Соціальний проєкт «Ми однієї крові» за більш як рік свого існування знайшов місце не лише в гардеробах українців, а й у їхніх серцях. Адже креативний патріотичний мерч від українських виробників та дизайнерів не тільки доповнює стильні луки, але й дає змогу кожному долучитися до реального порятунку життів. Так, за перший місяць осені соціальна ініціатива зібрала 300 тисяч гривень, котрі були передані до громадських організацій «Госпітальєри», «ДонорUA» та «Агенти крові» для доставки крові в гарячі точки і закупівлі кровоспинних засобів для українських захисників.

Вересень цьогоріч потішив не лише рекордно теплою погодою, а й щедрими донейтами на потреби військових та парамедиків. Загалом завдяки свідомим українцям, які замовляли патріотичний мерч «Ми однієї крові», за весь час існування проєкту було зібрано та передано 5 300 000 гривень. 

300 тисяч гривень, які проєкт зібрав за вересень, були вже традиційно перераховані до трьох партнерських громадських організацій – «Госпітальєри», «ДонорUA» та «Агенти крові» і були спрямовані на закупівлю сертифікованих засобів тактичної медицини та необхідних витратних матеріалів, зокрема:  

• 154 оклюзійні наліпки; 
• 40 кровоспинних бинтів Combat Gauze.

Також були здійснено дві доставки компонентів крові в гарячі точки (кожна така доставка рятує понад 1500 людей). 

Важливо, що метою проєкту «Ми однієї крові» є також поширення інформації про важливість донорства й залучення до добровільної донації крові. Адже донорство – питання надзвичайно актуальне під час війни. «Ми однієї крові» пишається тим, що до проєкту вдалося долучити вже понад 1500 донорів, які дали шанс на порятунок понад 4500 українцям. 

Тож якщо ви ще не стали донором або прихильником мерчу, що підтримує дух та волю українців та допомагає рятувати життя захисників, неодмінно долучайтесь. Переглянути всі доступні товари ви можете у каталозі на сайті lifesavingmerch.com.ua. Доставляє патріотичні замовлення безкоштовно логістичний партнер проєкту – «Нова пошта».

«Ми однієї крові» — соціальна ініціатива, яка рятує життя наших військових та поранених цивільних, підтримує вітчизняний бізнес, просуває патріотичний арт, розвиває культуру донорства в Україні. Благодійний мерч створено за ініціативи банку ПУМБ, в партнерстві з громадськими організаціями, українськими брендами одягу та аксесуарів та художниками-ілюстраторами. Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям «ДонорUA», «Госпітальєри» та «Агенти крові».