Соціальний проєкт «Ми однієї крові», ініційований ПУМБ, за допомогою замовлень патріотичного мерчу Lifesavingmerch збирає кошти на доставку крові в гарячі точки та закупівлю кровоспинних засобів для захисників України. А відтепер – ще й допомагає зігріти українців та подарувати їм таку необхідну для життя та роботи електроенергію. 

Для цього Lifesavingmerch та COMFY об’єдналися напередодні щорічного періоду розпродажів Black Friday. Втім, ми пропонуємо замовникам мерчу не знижки, а подарунки-подяки, що стануть корисними для життя й роботи в наш непростий час. 


Для участі в акції впродовж тижня з 21.11.2022 по 30.11.2022 зробіть замовлення речей та аксесуарів українських виробників з унікальним дизайном на одній із запропонованих сторінок та локацій:


• сайті lifesavingmerch.com.ua

• Instagram-сторінці мерчу https://www.instagram.com/lifesavingmerch

• Фейсбук-сторінці мерчу https://www.facebook.com/lifesavingmerch 

• дружніх маркетплейсах Всі.Свої та UАmade


Й отримайте не лише нашу вдячність за підтримку проєкту, а й круті подарунки від COMFY. За кожні витрачені 500 гривень ви отримуєте один шанс на участь у розіграші. Так, наприклад, за замовлення худі вартістю 1560 грн учасник отримує три шанси на участь у розіграші, за замовлення 5 пар шкарпеток (600 грн) – один шанс.


Більше витрачених гривень – більше донату – більше шансів на виграш. Отримайте змогу стати власником не лише патріотичного мерчу, що рятує життя, але й, до прикладу, одного з 5 павербанків на 30 000 mAh, конвектора AENO чи суперподарунка – універсальної зарядної станції Jackery. 


Переможців акції буде обрано за допомогою рандомайзера. Результати розіграшу буде оголошено 01.12.2022 о 12:00 на офіційній Інстаграм-сторінці проєкту.


Офіційні правила Акції