Легендарний футбольний клуб  «Шахтар» та соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ об’єднали свої зусилля та продовжують рятувати життя наших військових і поранених цивільних, підтримувати вітчизняний бізнес, просувати патріотичний арт, розвивати культуру донорства в Україні. Партнери випустили спільну лімітовану колекцію благодійного мерчу для тих, хто вболіває за ФК «Шахтар» і перемогу України.

Як відомо, якщо зірки запалюються, то це комусь потрібно. А якщо зірки об’єднуються, то це точно потрібно багатьом. Справжня «зірка» — соціальна ініціатива «Ми однієї крові» та зірка української Прем'єр-Ліги — ФК «Шахтар» оголосили про співпрацю заради доброчинної мети й наближення перемоги. 

Лімітована колекція мерчу для тих, хто вболіває за ФК «Шахтар» і перемогу України, буде представлена в кілька етапів. Першими можна буде замовити ексклюзивні бомбери, а згодом вийдуть додаткові аксесуари зі спільної колекції мерчу.

Втім, окрім запуску нового мерчу автори проєкту зроблять для його учасників дещо особливе — можливість особисто зустрітися з гравцями ФК «Шахтар». Серед усіх, хто замовить мерч, буде обрано 3 (три) переможці, які зможуть потрапити на зустріч із футболістами клубу та особисто поспілкуватися, сфотографуватися або навіть потрапити на тренувальний процес із гравцями видатної команди безпосередньо на їхній тренувальній базі у місті Львові.

Замовлення лімітованої серії бомберів стартує 24 січня на сторінках у соціальних мережах та на сайті соціального проєкту «Ми однієї крові», а також в офіційному онлайн фан-шопі ФК «Шахтар»

Замовляючи патріотичний мерч із символікою улюбленої команди, кожен та кожна може приєднатися до спільноти, у кого в крові — свобода та незалежність.

Половину вартості кожного замовленого мерчу ПУМБ перераховує громадським організаціям «ДонорUA» та «Агенти крові» для доставки компонентів крові в гарячі точки й закупівлі кровоспинних засобів тактичної медицини для військових і цивільних в гарячих точках України.

Окрім того, місія соціальної ініціативи «Ми однієї крові» — популяризація донорства крові в Україні. Проєкт уже об’єднав навколо себе 558 донорів, які дали шанс на одужання понад 1600 українцям, та невпинно нагадує про необхідність у постійній здачі крові. Це надважливо, коли нашим воїнам доводиться боротися за кожен метр української землі. І це збільшує потребу в донорській крові — необхідно створити такий запас, аби кожен, хто її потребує, отримував невідкладно.

Важливо, що в кожну річ вкладені не лише патріотичний заклик та соціальна складова, але й частинка турботи — безкоштовна доставка від логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.

За оновленнями та активним життям ініціативи «Ми однієї крові» зручно стежити в соціальних мережах та на офіційному сайті проєкту.

За час свого існування проєкт уже перерахував 2 500 000 гривень ГО «ДонорUA» та «Агенти крові». На ці кошти «Агенти крові» закупили 2 низькотемпературних морозильники для зберігання плазми крові, 240 кровоспинних бинтів, 253 оклюзійні наліпки, 350 кровоспинних джгутів-турнікетів та 210 компресійних бандажів, а «ДонорUA» профінансував 31 доставку крові в гарячі точки. Кожна така поїздка рятує понад 1000 людей. Проєкт триває — тож нові результати попереду. 

Пам'ятайте, що саме ваше замовлення може не лише подарувати вам зустріч мрії, але й врятувати чиєсь життя! Разом до перемоги!